Fly Yoga is online!

Het is zo ver, mijn website is online. Lange tijd heb ik getwijfeld of ik het wel of niet moest doen. Daarna hoe ik het moest doen. Ga ik het zelf doen of wil ik er hulp bij. Later heb ik het uiterlijk een aantal keren veranderd. Toen alle knopen doorgehakt waren en ik besloot dat de website er toch echt gaat komen zoals het nu is, met bijbehorende blog, toen begonnen de slapeloze nachten. Ik voelde me kwetsbaar, omdat ik toch een kijkje in mijn eigen leven geef en de bijbehorende onzekerheden de wereld in gooi. En, oh horror, wat als het compleet mislukt?

 

Maar tegelijkertijd is dit ook waarom ik begonnen ben met yoga geven: ik wil mijn eigen ervaring, en het bijbehorende vallen en opstaan, inzetten om andere mensen te helpen. We zijn immers allemaal hetzelfde op een unieke manier. Hoe mooi een yogahouding er ook uitziet, er zit heel veel werk achter! Ik zal op deze pagina mijn eigen (yoga) ervaring en de bijbehorende hersenpinsels delen. Ik hoop dat ik je daarmee kan inspireren om ook aan jezelf te gaan werken, hoe moeilijk het ook is, want het is het waard!

 

Tot snel op de yogamat!

 

Jane