Media · 10. maart 2019
Pralaya yoga heeft veel voor me betekend en nu geef ik de kennis zelf door. In deze video leg ik kort uit wat het is en waarom je naar mijn lessen moet komen.

Media · 29. september 2018
Samen met mijn (yoga) mentor Marlies de Koning ben ik te vinden in de LOI glossy. Het is een prachtig artikel over de invloed die zij als mentor op me had.

Zelfontwikkeling · 21. maart 2018
Ben jij ook altijd te druk en denk je: hoe krijg ik meer energie? Gelukkig zijn er wel manieren om dieper bij jezelf naar binnen te kijken en te ontdekken wat er allemaal zit. Als je weet wat JIJ voelt en wat jij wel en niet wil in je leven, dan kun je ernaar handelen. Op die manier kun je meer doen wat voor JOU werkt (ongeacht wat iedereen ervan vindt) en laten wat voor jou niet werkt. Ik geef je vijf tips om dieper tot jezelf te komen en meer energie te voelen.

16. december 2017
Het is zo ver, mijn website is online. Lange tijd heb ik getwijfeld of ik het wel of niet moest doen. Daarna hoe ik het moest doen. Ga ik het zelf doen of wil ik er hulp bij. Later heb ik het uiterlijk een aantal keren veranderd. Toen alle knopen doorgehakt waren en ik besloot dat de website er toch echt gaat komen zoals het nu is, met bijbehorende blog, toen begonnen de slapeloze nachten. Ik voelde me kwetsbaar, omdat ik toch een kijkje in mijn eigen leven geef en de bijbehorende onzekerheden...