Heb je een specifieke vraag of probleem en kom je tijdens een groepsles er toch niet helemaal uit? Neem contact met mij op voor een privé les: ik heb dan alleen aandacht voor jou zodat je actief kunt werken aan jouw persoonlijke doelen. Het is ook mogelijk om een les te volgen samen met je vrienden, familie of collega's. 

 

 

Foto credits: Harold Pereira voor Yoga Magazine, MUA: Clayton Leslie, stylist: Esther de Munnik

 


Privé les

Wil je werken aan een specifieke houding, heb je een (sport)blessure, wil je meer rust in je hoofd, of heb je een geheel ander (pijn)punt waar je meer aandacht aan wil besteden? Tijdens een privé les heb ik alleen aandacht voor jou en je wensen.

Workshop

Wil je in een (kleine) groep een yogales volgen die gericht is op een bepaald thema, sport of lichaamsdeel, dan kun je een workshop volgen. Ik zal je informatie en oefeningen geven die gericht zijn op het gekozen thema.

 

 

Yoga op de werkvloer

Wil je gezond en vol energie je werkdag doorkomen? Ik kom je op locatie helpen met een goede houding, ademhaling en concrete oefeningen in een stressvolle situatie. Geschikt voor zowel groepslessen als persoonlijke begeleiding.